ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 445 νέα κρούσματα και 36 νεκροί

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 445 νέα κρούσματα και 36 νεκροί

Οι νέες μολύνσεις, ο αριθμός των νεκρών κι αυτός των διασωληνωμένων. Ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει αναλυτικά τα στοιχεία για τον εφιάλτη που ακούει στο όνομα κορωνοϊός.

Για το πώς «κινείται» ο κορονοϊός ενημερώνει και σήμερα, Κυριακή 10.01.2021, ο ΕΟΔΥ με την καθιερωμένη του ενημέρωση.

Πόσα νέα κρούσματα «γέννησε» ο κορονοϊός, πόσοι συμπολίτες μας έχασαν την μάχη και πόσοι νοσηλεύονται στις εντατικές παλεύοντας για την ζωή τους.

Κορονοϊός: Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021 (ώρα 15:00).

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 445, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 144738 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 52.2% άνδρες. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 36, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 5263 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 353 (68.8% άνδρες).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE