ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 445 νέα κρούσματα και 36 νεκροί

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 445 νέα κρούσματα και 36 νεκροί

Οι νέες μολύνσεις, ο αριθμός των νεκρών κι αυτός των διασωληνωμένων. Ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει αναλυτικά τα στοιχεία για τον εφιάλτη που ακούει στο όνομα κορωνοϊός.

Για το πώς «κινείται» ο κορονοϊός ενημερώνει και σήμερα, Κυριακή 10.01.2021, ο ΕΟΔΥ με την καθιερωμένη του ενημέρωση.

Πόσα νέα κρούσματα «γέννησε» ο κορονοϊός, πόσοι συμπολίτες μας έχασαν την μάχη και πόσοι νοσηλεύονται στις εντατικές παλεύοντας για την ζωή τους.

Κορονοϊός: Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021 (ώρα 15:00).

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 445, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 144738 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 52.2% άνδρες. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 36, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 5263 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 353 (68.8% άνδρες).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE