Οι ηγέτες της Ρωσίας, της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν συζητούν τις εξελίξεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Οι ηγέτες της Ρωσίας, της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν συζητούν τις εξελίξεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

Τις εξελίξεις στο Ναγκόρνο Καραμπάχ πρόκειται να συζητήσουν αύριο, Δευτέρα, στη Μόσχα οι Πρόεδροι της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ και ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

 

Αυτή η τριμερής συνάντηση γίνεται με πρωτοβουλία του Ρώσου Προέδρου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα συζητηθεί "η πρόοδος στην εφαρμογή" όσων συμφωνήθηκαν στις 9 Νοεμβρίου 2020 καθώς και "τα περαιτέρω βήματα για την επίλυση διαφορών στην περιοχή" του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Ο Πούτιν θα έχει επίσης και ξεχωριστές συναντήσεις με τους ηγέτες των δύο χωρών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE