ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πώς να πάτε σουπερμάρκετ, φούρνο και φαρμακείο χωρίς sms - Όλες οι λεπτομέρειες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πώς να πάτε σουπερμάρκετ, φούρνο και φαρμακείο χωρίς sms - Όλες οι λεπτομέρειες

Πάρα πολλά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν το κοινό σχετικά με τις κατ'εξαίρεση μετακινήσεις και τα sms εν καιρώ lockdown.

Μάλιστα αρκετά ζητήματα έχουν ήδη προκύψει με ελέγχους και καταγγελίες να αφορούν αδιευκρίνιστους λόγους ή ασάφειες στα διατάγματα.

Αυτό που προκύπτει μετά βεβαιότητας και έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη (τόσο από υπεύθυνους του Υπουργείου Υγείας όσο και δια στόματος της Εκπ. Τύπου Μαργαρίτας Κυριάκου) αφορά μετακινήσεις για ουσιώδεις υπηρεσίες κατά τις οποίες δε χρειάζεται να αποσταλεί προηγουμένως sms.

Συγκεκριμένα εργαζόμενος μπορεί αναχωρώντας από τη δουλειά του να επισκεφθεί υπεραγορά, φούρνο ή φαρμακείο χωρίς να 'σπαταλήσει' ένα από τα δύο του μηνύματα ενώ το ίδιο ισχύει και για αγορά προιόντων πρώτης ανάγκης από υπηρεσίες ή καταστήματα που βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην οικία σας (χωρίς ωστόσο σε πρώτο στάδιο να έχει διευκρινιστεί η εύλογη απόσταση).

Αν μη τι άλλο αυτά λογίζονται ως ευχάριστα με τους σκληρούς περιορισμούς -όπως είχε εξαγγελθεί- να διαδέχονται χαλαρώσεις στα πλαίσια της καλύτερης συνεργασίας των πολιτών με γνώμονα όμως πάντοτε τη βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top