Η απίστευτη μεταμόρφωση μιας μητέρας που έκανε χρήση ναρκωτικών και μπήκε στη φυλακή για διακίνηση

Η απίστευτη μεταμόρφωση μιας μητέρας που έκανε χρήση ναρκωτικών και μπήκε στη φυλακή για διακίνηση

Η 31χρονη Jessica Nicholas από τη Νέα Ζηλανδία καταδικάστηκε τελικά τον περασμένο Μάιο σε κατ’ οίκον περιορισμό 7 μηνών, μια ποινή που έληξε τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο εθισμός της την είχε αφήσει μόλις 45 κιλά, μια ασθενική κοπέλα που έχανε ακόμα και τα δόντια της.

Πλέον όμως είναι «καθαρή» εδώ και 16 μήνες και μοιράζεται τη νέα της εικόνα με τον κόσμο, θέλοντας να δείξει σε όλους πώς μοιάζει ο εθισμός στα ναρκωτικά και τι μπορεί να κάνει στο σώμα σου.

«Είμαι περήφανη για το πόσο μακριά έφτασα σε λίγο περισσότερο από έναν χρόνο», λέει η νεαρή μητέρα, ανησυχεί βέβαια μήπως επιστρέψει στα ναρκωτικά. Παραδέχεται ωστόσο πως κάθε μέρα γίνεται και πιο εύκολο να ξεκόψει οριστικά.

Στις 12 Οκτωβρίου, η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι της και τη συνέλαβαν. «Ένας αστυνομικός μου είπε ‘‘το κακό που έχεις προκαλέσει στην κοινότητα είναι τεράστιο’’. Τα λόγια του μου έχουν κολλήσει, γιατί δεν έχει άδικο», είπε η Nicholas στην εφημερίδα NZ Herald.

 ΑΠΟ newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.