Ιταλία: Βρέθηκε η νέα «ασθενής 1» του κορωνοϊού που δεν ήταν τελικά ένα 4χρονο παιδί

Ιταλία: Βρέθηκε η νέα «ασθενής 1» του κορωνοϊού που δεν ήταν τελικά ένα 4χρονο παιδί

Ανατροπή φαίνεται πως σημειώνεται όσον αφορά τον «ασθενή 1» του κορονοϊού στην Ιταλία. Γιατροί στη χώρα ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν μια γυναίκα 25 ετών από το Μιλάνο, η οποία μολύνθηκε με την Covid-19 τον Νοέμβριο του 2019.

Έως τώρα ο «ασθενής 1» της Ιταλίας θεωρούταν ένα παιδί 4 ετών, που είχε μολυνθεί τον Δεκέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ασθενής της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας είχε παρουσιάσει δερματικό εξάνθημα, το οποίο είναι από τα πιο σπάνια συμπτώματα του κορονοϊού.


Η σχετική έρευνα πραγματοποιήθηκε με βιοψίες στις οποίες προχώρησαν επιστήμονες του πανεπιστημίου του Μιλάνου, του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ογκολογίας και του Ιταλικού Διαγνωστικού Κέντρου, που εδρεύουν στην ιταλική συμπρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE