Hadassah: Εμβολιασμένοι ασθενείς θα μπορούν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ από το Φεβρουάριο

Hadassah: Εμβολιασμένοι ασθενείς θα μπορούν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ από το Φεβρουάριο

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah της Ιερουσαλήμ ενημερώνει τους ασθενείς από την Κύπρο, που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ για θεραπεία ή άλλες ιατρικές υπηρεσίες, ότι αυτό θα είναι δυνατό από τον Φεβρουάριο του 2021, μέσω της απόκτησης «Πράσινου Διαβατηρίου».

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Hadassah αναφέρει πως το Πράσινο Διαβατήριο αποκτάται, αφού οι ενδιαφερόμενοι παρουσιάσουν επίσημο αποδεικτικό έγγραφο της λήψης εμβολίου κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Όπως σημειώνει μέσω αυτής της διαδικασίας δεν θα απαιτείται ο επισκέπτης να μπει σε καραντίνα.

Σημειώνεται ότι τη διαδικασία έκδοσης του Πράσινου Διαβατηρίου, την αναλαμβάνει η εταιρεία iMER Medical Services, η οποία είναι αντιπρόσωπος του Hadassah στην Κύπρο, σε συνεργασία με το τοπικό γραφείο της στο Ισραήλ, υποβάλλοντας ειδικό αίτημα στο Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ.
 
Διευκρινίζεται ότι σε περιπτώσεις που απειλείται η ανθρώπινη ζωή και που υπάρχουν σχετικά ιατρικά έγγραφα που το τεκμηριώνουν, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ δύναται κατ’ εξαίρεση να παράσχει ειδική άδεια, ακόμη και αν δεν έχει εμβολιαστεί ο ασθενής.
 
Η iMER Medical Services είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για περισσότερες πληροφορίες, ενώ παράλληλα σημειώνεται πως όλο το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου παραμένει στη διάθεση των ασθενών για απομακρυσμένη γνωμάτευση μέσω τηλεδιάσκεψης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE