Τραγωδία στη Ρωσία: Οκτώ νεκροί από πυρκαγιά σε πολυκατοικία – Ανάμεσά τους και ένα παιδί

Τραγωδία στη Ρωσία: Οκτώ νεκροί από πυρκαγιά σε πολυκατοικία – Ανάμεσά τους και ένα παιδί

Χάθηκαν ζωές λόγω πυρκαγιάς σε πολυκατοικία στη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, φωτιά που σημειώθηκε σε κτήριο στην πόλη των Ουραλίων, Γιεκατερίνεμπουργκ, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, ανακοίνωσε η τοπική Ανακριτική Επιτροπή.

Εισαγγελείς από την περιοχή του Σβερντλόφσκ ανακοίνωσαν ότι αυτή τη στιγμή έδωσαν εντολή για την διεξαγωγή ερευνών ώστε για να προσδιορισθούν τα αίτια της πυρκαγιάς και για την λήψη μέτρων ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει δεκάδες πυροσβέστες να επιχειρούν βοηθώντας τους ενοίκους της πολυκατοικίας να εγκαταλείψουν το κτήριο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και τέθηκε υπό έλεγχο μία ώρα αφότου οι πυροσβέστες έφθασαν στο σημείο, ανακοίνωσε το τοπικό υπουργείο εκτάκτων αναγκών επισημαίνοντας, ότι μέσα σε συνθήκες πυκνού καπνού, η αρμόδια υπηρεσία διοργάνωσε την εκκένωση του κτηρίου, από το οποίο απομακρύνθηκαν συνολικά 90 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων εννέα παιδιά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE