Και όμως: O Λάπαρντ ρωτάει τη γυναίκα του τι να κάνει με τους παίκτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως: O Λάπαρντ ρωτάει τη γυναίκα του τι να κάνει με τους παίκτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα εξαιρετικό podcast όπου βρέθηκε και ανοίχτηκε για όσα ζει στην Τσέλσι, ο Φρανκ Λάμπαρντ αποκάλυψε ότι συζητάει με τη γυναίκα του για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διαχειριστεί τους παίκτες!

Ο κόουτς των «μπλε» έπειτα από πολλές ώρες παραμονής στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσιδουλειάσημειώσειςσχέδια για το κάθε επόμενο παιχνίδι της ομάδας που έρχεται το ένα αμέσως μετά το άλλο και τους προβληματισμούς που μπορεί να έχει, επιστρέφει στο σπίτι του και… συζητάει με τη γυναίκα του για όσα σκέφτεται!

«Την αγαπάω και την σέβομαι για όσα έχει κάνει στη δική της καριέρα και ξέρω πόσο σοβαρά βλέπει τα επαγγελματικά θέματα.

Της λέω “ένας παίκτης δεν ήταν καλός στην προπόνηση, αλλά τον χρειάζομαι για το επόμενο ματς. Πως να τον αντιμετωπίσω, τι να κάνω;” και αμέσως μου απαντάει “έχει κοπέλα; έχει σύζυγο; μήπως; έχει κάποιο πρόβλημα; μίλησες μαζί του να δεις αν έχει κάποιο πρόβλημα;” και αποφασίζω να το κάνω αυτό…

Προφανώς δεν διαλέγει ποιος θα παίξει στην 11άδα μου, αλλά χαίρομαι που έχω έναν άνθρωπο να πω τα προβλήματά μου στο σπίτι…» είπε ο Φράνκι.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Και όμως: O Λάπαρντ ρωτάει τη γυναίκα του τι να κάνει με τους παίκτες! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE