Ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι για το πρωτάθλημα , ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ (16:00 – Cablenet Sports 1HD) και Απόλλωνας – Ομόνοια (18:00 – Cytavision Sports 1HD).
Ντέρμπι δεν έχουμε μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30).
Στη «μάχη» ρίχνονται και η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπράιτον (20:00) και η αλλά και η Τότεναμ ενάντια στη Φούλαμ (22:15).
Ίντερ, Νάπολι και Γιουβέντους και Μπάγερν έχουν παιχνίδια για το θεσμό του Κυπέλλου σε Ιταλία και Γερμανία αντίστοιχα.
Στο τηλεοπτικό… μενού υπάρχει και η Ευρωλίγκα με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκό απέναντι στη Βιλερμπάν να ξεχωρίζει (21:00).
Aναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα:

The post ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ: Ποια κανάλια θα δείξουν τα Κυπιρακά ντέρμπι, το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και όχι μόνο appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com