Κυκλοφορεί του Κόπριβετς για Προμαχώνα…

Κυκλοφορεί του Κόπριβετς για Προμαχώνα…

Το αποφάσισαν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, να βγουν στο… παζάρι για την απόκτηση τερματοφύλακα. 

Τις τελευταίες εβδομάδες (μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ) αποφάσισαν να βάλουν στο περιθώριο τον Νεόφυτο Μιχαήλ. Ο Ελλαδίτης Καράδαης που τον αντικατέστησε στα τελευταία παιχνίδια, δεν ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά.

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, ότι είναι υποψήφιος για Προμαχώνα, είναι αυτό του Γιαν Κόπριβετς.

Ήταν στην Ανόρθωση πριν 4-5 χρόνια ο Σλοβένος κίπερ, στη συνέχεια μετακόμισε στην Πάφος Fc.

Tη φετινή σεζόν ανήκει στην Ταμπόρ Σεζάνα της πατρίδας του, με την οποία έχει γράψει 16 συμμετοχές. Πέρσι ήταν στην Κιλμάρνοκ Σκωτίας.

The post Κυκλοφορεί του Κόπριβετς για Προμαχώνα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE