Κυκλοφορεί του Κόπριβετς για Προμαχώνα…

Κυκλοφορεί του Κόπριβετς για Προμαχώνα…

Το αποφάσισαν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, να βγουν στο… παζάρι για την απόκτηση τερματοφύλακα. 

Τις τελευταίες εβδομάδες (μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ) αποφάσισαν να βάλουν στο περιθώριο τον Νεόφυτο Μιχαήλ. Ο Ελλαδίτης Καράδαης που τον αντικατέστησε στα τελευταία παιχνίδια, δεν ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά.

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, ότι είναι υποψήφιος για Προμαχώνα, είναι αυτό του Γιαν Κόπριβετς.

Ήταν στην Ανόρθωση πριν 4-5 χρόνια ο Σλοβένος κίπερ, στη συνέχεια μετακόμισε στην Πάφος Fc.

Tη φετινή σεζόν ανήκει στην Ταμπόρ Σεζάνα της πατρίδας του, με την οποία έχει γράψει 16 συμμετοχές. Πέρσι ήταν στην Κιλμάρνοκ Σκωτίας.

The post Κυκλοφορεί του Κόπριβετς για Προμαχώνα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE