Στο έλεος της κακοκαιρίας ο Έβρος: Ξεχείλισε ο ποταμός – Το νερό μπήκε σε σπίτια

Στο έλεος της κακοκαιρίας ο Έβρος: Ξεχείλισε ο ποταμός – Το νερό μπήκε σε σπίτια

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρέθηκε ο Έβρος. Δραματική είναι η κατάσταση σε αρκετές περιοχές που πλημμύρισαν όταν ο ποταμός ξεχείλισε.

Το νερό, όπως μεταδίδει σε σχετικό του ρεπορτάζ το Mega μπήκε μέσα στα σπίτια και ξεπέρασε τα δύο μέτρα σε ύψος προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.

Οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να περάσουν το βράδυ σε άλλα σπίτια, καθώς τα δικά τους έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές, οι οποίες έγιναν ορατές με το φως της μέρας.


Τα χωριά με τις μεγαλύτερες ζημιές είναι το μικρό Δέρειο, η Δαδιά, ο Πόρος, αλλά και η Αλεξανδρούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE