Στο έλεος της κακοκαιρίας ο Έβρος: Ξεχείλισε ο ποταμός – Το νερό μπήκε σε σπίτια

Στο έλεος της κακοκαιρίας ο Έβρος: Ξεχείλισε ο ποταμός – Το νερό μπήκε σε σπίτια

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρέθηκε ο Έβρος. Δραματική είναι η κατάσταση σε αρκετές περιοχές που πλημμύρισαν όταν ο ποταμός ξεχείλισε.

Το νερό, όπως μεταδίδει σε σχετικό του ρεπορτάζ το Mega μπήκε μέσα στα σπίτια και ξεπέρασε τα δύο μέτρα σε ύψος προκαλώντας τεράστιες καταστροφές.

Οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να περάσουν το βράδυ σε άλλα σπίτια, καθώς τα δικά τους έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές, οι οποίες έγιναν ορατές με το φως της μέρας.


Τα χωριά με τις μεγαλύτερες ζημιές είναι το μικρό Δέρειο, η Δαδιά, ο Πόρος, αλλά και η Αλεξανδρούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE