Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για το ένα κιλό κάνναβης στη Λεμεσό

Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για το ένα κιλό κάνναβης στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 33χρονου, 26χρονου και 20χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες από μέλη της ΥΚΑΝ, έχοντας στην κατοχή τους ένα κιλό κάνναβης.

 
Η σύλληψη τους έγινε μετά από παρακολούθηση ενός εκ των υπόπτων, ο οποίος φέρεται να έλαβε οδηγίες να παραδώσει τα ναρκωτικά από άλλο πρόσωπο, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
 
Γύρω στις 13:20 χθες, στη λεωφόρο Τροόδους, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το όχημα του 26χρονου καθώς και δεύτερο όχημα, που οδηγούσε ο 33χρονος με συνοδηγό τον 20χρονο και οι δυο από την Επαρχία Πάφου.
 
Ακολούθησε έρευνα στα δύο οχήματα όπου εντοπίστηκε ένα κιλό ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης και χρηματικό ποσό.
 
Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου που διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.