Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για το ένα κιλό κάνναβης στη Λεμεσό

Υπό κράτηση τρία πρόσωπα για το ένα κιλό κάνναβης στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 33χρονου, 26χρονου και 20χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες από μέλη της ΥΚΑΝ, έχοντας στην κατοχή τους ένα κιλό κάνναβης.

 
Η σύλληψη τους έγινε μετά από παρακολούθηση ενός εκ των υπόπτων, ο οποίος φέρεται να έλαβε οδηγίες να παραδώσει τα ναρκωτικά από άλλο πρόσωπο, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
 
Γύρω στις 13:20 χθες, στη λεωφόρο Τροόδους, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το όχημα του 26χρονου καθώς και δεύτερο όχημα, που οδηγούσε ο 33χρονος με συνοδηγό τον 20χρονο και οι δυο από την Επαρχία Πάφου.
 
Ακολούθησε έρευνα στα δύο οχήματα όπου εντοπίστηκε ένα κιλό ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης και χρηματικό ποσό.
 
Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου που διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Η πολιτική σκακιέρα στην Κύπρο έχει αρχίσει να θυμίζει παρτίδα, στην οποία κανείς, δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά όλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις κινήσεις των αντιπάλων.

BEST OF TOTHEMAONLINE