Υπό οκταήμερη κράτηση δυο πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

Υπό οκταήμερη κράτηση δυο πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, εναντίον 38χρονου και 48χρονου, που συνελήφθησαν χθες μετά τον εντοπισμό 21 άτυπων μεταναστών, στην θαλάσσια περιοχή Κάτω Πύργου.

Το σκάφος των μεταναστών οδηγήθηκε με τη συνοδεία ακάτων της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, στο λιμανάκι του Κάτω Πύργου. Κατά τη διάρκεια ελέγχου των μεταναστών ηγέρθηκαν υποψίες, εναντίον του 48χρονου και του 38χρονου, οι οποίοι φέρονται να είναι οι διακινητές και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνδρομής και βοήθειας σε απαγορευμένους μετανάστες για είσοδο ή παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Λαθρεμπόριο μεταναστών δια θαλάσσης και μεταφοράς προσώπων δια υδάτινης οδού και μη  ασφαλούς σκάφους.

Το ΤΑΕ Μόρφου οι εξετάσεις συνεχίζονται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.