ΠΑΦΟΣ: Έθεσαν φωτιά σε όχημα εργοληπτική εταιρείας

ΠΑΦΟΣ: Έθεσαν φωτιά σε όχημα εργοληπτική εταιρείας

Υπόθεση εμπρησμού οχήματος στην Πάφο διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία,στις 18:25 χτες εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα αξίας 15.000 ευρώ. Το όχημα ανήκει σε εργοληπτική εταιρεία το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης της οικίας υπαλλήλου της εταιρείας.
 
Η φωτιά κατασβέστηκε από τον ίδιο τον υπάλληλο της εταιρείας.

Μέλη της Αστυνομίας Πάφου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα. 

Μέλη της δύναμης συνέλεξαν από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.