ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει το λογότυπο για τον τουρισμό στην Κύπρο - Δεν θα προωθούμε μόνο τον ήλιο και την θάλασσα

Αλλάζει το λογότυπο για τον τουρισμό στην Κύπρο - Δεν θα προωθούμε μόνο τον ήλιο και την θάλασσα

Η πανδημία άλλαξε τον χαρακτήρα τουρισμού ανα το παγκόσμιο. Ετσι και στην Κύπρο το Υφυπουργείο Τουρισμού όπως αναφέρθηκε στο τρίτο του ΡΙΚ αλλάζει την τακτική προώθησης της Κύπρου.

Η διαφημιστική καμπάνια, πλέον δεν θα είναι βασισμένη σε ένα ήλιο και στην θάλασσα, όπως είναι και το λογότυπο που προβάλλει στο εξωτερικό μέχρι σήμερα η Κύπρος.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος μιλώντας στο Τριτο Πρόγραμμα του Ρικ, ανέφερε πως αλλάζει το λογότυπο προβολής και προώθησης τουρισμού στο εξωτερικό για την Κύπρο.

Ανάφερε πως η πανδημία άλλαξε το τρόπο και ύφος τουρισμού με αποτέλεσμα να πρέπει το Υφυπουργείο να αναγκαστεί να βρει άλλους τρόπους πέρα απο τον ήλιο και τη θάλασσα για να προωθήσει την Κύπρο για να προσελκύσει τουρισμό.

Μέσα στις αλλαγές είναι η αλλαγή στο λογότυπο αλλά και η προσθήκη και ενδυνάμωση-ενθάρρυνση και αναβάθμιση νέων υποδομών , όπως επίσης η πραγματοποίηση έργων ανάπτυξης σε κοινότητες της Κύπρου.

Θα ενισχυθεί η προώθηση για το wine-tasting με τον όρο οινικές διαδρομές, θα προωθήθεί το κυπριακό πρόγευμά και θα προστεθεί και η νέα μόδα του Kυπριακού brunch. Θα ετοιμαστούν διαδρομές σε μονοπάτια της φύσης αλλά και το taste cyprus με παραδοσιακά φαγητά σε εστιατόρια με παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα. 

Ο κ.Περδίος αναφέρθηκε και στην δημιουργία διαδικτυακής πλατφόρμας φήμης τουρισμού, όπου θα μπορεί ένας τουρίστας ο οποίος επισκέπτεται ένα απο τα πιο πάνω σημεία να αφήνει σχόλιο και αν υπάρχει κάποιο παράπονο, άμεσα μια ομάδα θα προσπαθεί να βρει την λύση ώστε ο κάθε τουρίστας να φεύγει ικανοποιημένος και να έχει ένα καλό λόγο ως προώθηση να πεί για την Κύπρο και την Κυπριακή φιλοξενία. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top