ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκαν σε κατάστημα 85χρονου τον έπιασαν από τον λαιμό και του άρπαξαν το πορτοφόλι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπήκαν σε κατάστημα 85χρονου τον έπιασαν από τον λαιμό και του άρπαξαν το πορτοφόλι

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6μ.μ. χθες, καταγγέλθηκε από 85χρονο, ότι ενώ βρισκόταν εντός του καταστήματος του στη Λευκωσία, δύο άγνωστοι άντρες εισήλθαν στο κατάστημα και αφού του επιτέθηκαν, έκλεψαν το πορτοφόλι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ένας εκ των δραστών έπιασε τον παραπονούμενο από τον λαιμό και ο άλλος άρπαξε το πορτοφόλι από την τσέπη του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και προσωπικά του έγγραφα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE