ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποστάρισμα Βαλλιάνου μετά το «διαζύγιο»: «Κύριος με ‘Κ’ κεφαλαίο ο Φανιέρος – Εις το επανιδείν»

Ποστάρισμα Βαλλιάνου μετά το «διαζύγιο»: «Κύριος με ‘Κ’ κεφαλαίο ο Φανιέρος – Εις το επανιδείν»

Ο Βασίλης Βαλλιάνος αποχώρησε από τον Ερμή και με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας, Λούκα Φανιέρο και τονίζει πως δεν υπάρχει αντίο αλλά «εις το επανιδείν».

Η δημοσίευση του:

«Μια όμορφη συνεργασία , με από κοινού απόφαση λήγει . Δεν υπάρχει αντίο στην οικογένεια του Ερμή αλλά “εις το επανιδείν” . Κάθε αποχωρισμός κρύβει ένα συναίσθημα, αυτή τη φορά η λύση έγινε για το καλό και για των δύο πλευρών . Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ομάδας Λουκά Φανιέρο που είναι κύριος με Κ κεφαλαίο και από τους πιο ευθύς, έξυπνούς, δίκαιους και με κατανόηση ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ στην ζωή μου στο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την μεγάλη οικογένεια του Ερμή που είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα. Τους 2 προπονητές μου που είχα την τιμή να συνεργαστώ τον κύριο Νίκο Ανδρόνικου με το team του και τον κύριο Μαρίνο Σατσιά και το team του και είμαι σίγουρος ότι οι επαγγελματικοί μας δρόμοι θα ξανασυναντηθούν. Δεν μπορώ να παραλείψω , να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές που ήταν για μένα οι πρώτοι άνθρωποι καθημερινά που έβλεπα όταν έφτανα στο προπονητικό και οι τελευταίοι όταν έφευγα. Σχέσεις οι οποίες θα κρατήσουν στο χρόνο. Όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την οικογένεια του Ερμή οι οποίοι μου φέρθηκαν με σεβασμό καθ’όλη την διάρκεια της συνεργασία μας και να ευχηθώ σε όλους πολλές επιτυχίες και ο Ερμής να φτάσει στους στόχους που έχει θέσει και πολύ ψηλότερα».

The post Ποστάρισμα Βαλλιάνου μετά το «διαζύγιο»: «Κύριος με ‘Κ’ κεφαλαίο ο Φανιέρος – Εις το επανιδείν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top