Ποστάρισμα Βαλλιάνου μετά το «διαζύγιο»: «Κύριος με ‘Κ’ κεφαλαίο ο Φανιέρος – Εις το επανιδείν»

Ποστάρισμα Βαλλιάνου μετά το «διαζύγιο»: «Κύριος με ‘Κ’ κεφαλαίο ο Φανιέρος – Εις το επανιδείν»

Ο Βασίλης Βαλλιάνος αποχώρησε από τον Ερμή και με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας, Λούκα Φανιέρο και τονίζει πως δεν υπάρχει αντίο αλλά «εις το επανιδείν».

Η δημοσίευση του:

«Μια όμορφη συνεργασία , με από κοινού απόφαση λήγει . Δεν υπάρχει αντίο στην οικογένεια του Ερμή αλλά “εις το επανιδείν” . Κάθε αποχωρισμός κρύβει ένα συναίσθημα, αυτή τη φορά η λύση έγινε για το καλό και για των δύο πλευρών . Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ομάδας Λουκά Φανιέρο που είναι κύριος με Κ κεφαλαίο και από τους πιο ευθύς, έξυπνούς, δίκαιους και με κατανόηση ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ στην ζωή μου στο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης την μεγάλη οικογένεια του Ερμή που είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα. Τους 2 προπονητές μου που είχα την τιμή να συνεργαστώ τον κύριο Νίκο Ανδρόνικου με το team του και τον κύριο Μαρίνο Σατσιά και το team του και είμαι σίγουρος ότι οι επαγγελματικοί μας δρόμοι θα ξανασυναντηθούν. Δεν μπορώ να παραλείψω , να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές που ήταν για μένα οι πρώτοι άνθρωποι καθημερινά που έβλεπα όταν έφτανα στο προπονητικό και οι τελευταίοι όταν έφευγα. Σχέσεις οι οποίες θα κρατήσουν στο χρόνο. Όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για την οικογένεια του Ερμή οι οποίοι μου φέρθηκαν με σεβασμό καθ’όλη την διάρκεια της συνεργασία μας και να ευχηθώ σε όλους πολλές επιτυχίες και ο Ερμής να φτάσει στους στόχους που έχει θέσει και πολύ ψηλότερα».

The post Ποστάρισμα Βαλλιάνου μετά το «διαζύγιο»: «Κύριος με ‘Κ’ κεφαλαίο ο Φανιέρος – Εις το επανιδείν» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE