Προτείνουν ΑΥΞΗΣΗ και συμβόλαιο μέχρι το ’23 στον Τιμούρ!

Προτείνουν ΑΥΞΗΣΗ και συμβόλαιο μέχρι το ’23 στον Τιμούρ!

Η διοίκηση της Ανόρθωσης έβαλε «μπρος» τις διεργασίες για επέκταση του συμβολαίου με τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Οι ιθύνοντες της ομάδας απέστειλαν γραπτή πρόταση στον Γεωργιανό τεχνικό για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους το έως το 2023.

Το νέο συμβόλαιο μάλιστα, προνοεί και αυξημένες οικονομικές απολαβές του Γεωργιανού κόουτς, σε σχέση με το τωρινό του, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει στο… «σπίτι» του.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν απάντησε ακόμα, ωστόσο, γίνεται εδώ και καιρό αυτή η κουβέντα, που οδεύει προς θετική κατάληξη ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

 

The post Προτείνουν ΑΥΞΗΣΗ και συμβόλαιο μέχρι το ’23 στον Τιμούρ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE