ΚΥΠΡΟΣ: 47χρονος δεχόταν απειλές από αγνώστους για ένα ακίνητο – Έμπλεξε 42χρονος κτηματομεσίτης

ΚΥΠΡΟΣ: 47χρονος δεχόταν απειλές από αγνώστους για ένα ακίνητο – Έμπλεξε 42χρονος κτηματομεσίτης

Χειροπέδες σε 42χρονο κτηματομεσίτη πέρασε η Αστυνομία μετά από καταγγελία που έφτασε από 47χρονο, ο οποίος δέχθηκε απειλές από άγνωστους για αγορά ακινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline ο 47χρονος επιχειρηματίας μίλησε με τον 42χρονο για αγορά ενός ακινήτου που αξία του έφτανε τις 500 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο ο 47χρονος κατάφερε να αγοράσει το συγκεκριμένο ακίνητο με λιγότερα χρήματα. Την ίδια ώρα ο κτηματομεσίτης ζήτησε προμήθεια από τον επιχειρηματία και αυτός αρνήθηκε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες φαίνεται πως ο 47χρονος δέχθηκε στο γραφείο του αγνώστους για να αποσπάσουν το ποσό που απαιτούσε ο 42χρονος.

Μετά από καταγγελία του 47χρονου η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 42χρονου κτηματομεσίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ στο Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE