ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: To RDIF ανακοίνωσε ότι το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: To RDIF ανακοίνωσε ότι το Twitter μπλόκαρε τον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων RDIF ( Russian Direct Investment Fund) το οποίο χρηματοδοτεί την ανάπτυξη του ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ότι το Twitter μπλόκαρε για άγνωστους λόγους τον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V.

Εκπρόσωπος του RDIF δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «Προσπαθούμε να διευκρινίσουμε τους λόγους που έγινε αυτό». Οι διαχειριστές του λογαριασμού ζήτησαν από όλους τους συνδρομητές να απευθυνθούν στο Twitter και να ζητήσουν από την εταιρεία να τους επιτρέψει την πρόσβαση στον λογαριασμό.

«Μέσω του Twitter μοιραζόμασταν ανοιχτά όλα τα στοιχεία για το εμβόλιο και για το πώς λειτουργεί. Μέσω του Twitter είχαμε προτείνει στην AstaZeneca να χρησιμοποιήσει ένα από τα συστατικά στοιχεία του εμβολίου Sputnik-V και είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε από κοινού κλινικές δοκιμές» αναφέρεται στην ανακοίνωση του RDIF.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE