Πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας στην Αλγερία

Πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας στην Αλγερία

Πέντε άμαχοι σκοτώθηκαν και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα όταν αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός πυροδοτήθηκε κατά τη διέλευση του οχήματος στο οποίο επέβαιναν, στην επαρχία Τεμπέσα στην ανατολική Αλγερία, ανακοίνωσε το Υπουργείο Αμυνας.

Στην ίδια ανακοίνωση το υπουργείο γνωστοποίησε την "εξουδετέρωση" ενός τζιχαντιστή στη γειτονική επαρχία Χενσέλα στο πλαίσιο του πολέμου κατά της τρομοκρατίας. Δεν υπάρχει διασύνδεση μεταξύ των δύο περιστατικών, ανέφερε το υπουργείο..

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE