Ινδονησία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 24 τραυματίες από τα 6,2 Ρίχτερ

Ινδονησία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 24 τραυματίες από τα 6,2 Ρίχτερ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 24 τραυματίστηκαν όταν σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών έπληξε τη νήσο Κελέβη, επίσης γνωστή ως Σουλαουέσι, ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών της Ινδονησίας.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τη Ματζένε, ενώ το εστιακό βάθος ήταν δέκα χιλιόμετρα.

Χιλιάδες κάτοικοι βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους όταν έγινε ο σεισμός, σύμφωνα με την υπηρεσία. Ένα ξενοδοχείο και το κυβερνείο έχουν υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές, ανέφερε η ίδια πηγή.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.