Ινδονησία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 24 τραυματίες από τα 6,2 Ρίχτερ

Ινδονησία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 24 τραυματίες από τα 6,2 Ρίχτερ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 24 τραυματίστηκαν όταν σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών έπληξε τη νήσο Κελέβη, επίσης γνωστή ως Σουλαουέσι, ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών της Ινδονησίας.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τη Ματζένε, ενώ το εστιακό βάθος ήταν δέκα χιλιόμετρα.

Χιλιάδες κάτοικοι βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους όταν έγινε ο σεισμός, σύμφωνα με την υπηρεσία. Ένα ξενοδοχείο και το κυβερνείο έχουν υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές, ανέφερε η ίδια πηγή.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE