Ινδονησία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 24 τραυματίες από τα 6,2 Ρίχτερ

Ινδονησία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 24 τραυματίες από τα 6,2 Ρίχτερ

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 24 τραυματίστηκαν όταν σεισμική δόνηση 6,2 βαθμών έπληξε τη νήσο Κελέβη, επίσης γνωστή ως Σουλαουέσι, ανακοίνωσε η υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών της Ινδονησίας.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τη Ματζένε, ενώ το εστιακό βάθος ήταν δέκα χιλιόμετρα.

Χιλιάδες κάτοικοι βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους όταν έγινε ο σεισμός, σύμφωνα με την υπηρεσία. Ένα ξενοδοχείο και το κυβερνείο έχουν υποστεί πολύ μεγάλες ζημιές, ανέφερε η ίδια πηγή.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE