ΚΥΠΡΟΣ: 17χρονος στο Νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού με σοβαρά συμπτώματα – Χωρίς υποκείμενα νοσήματα

ΚΥΠΡΟΣ: 17χρονος στο Νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού με σοβαρά συμπτώματα – Χωρίς υποκείμενα νοσήματα

Ένας νεαρός νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Αναφοράς Αμμοχώστου, με σοβαρά συμπτώματα σύμφωνα με τη Διευθύντρια, Αμαλία Χατζηγιάννη.

Όπως ανάφερε η Διευθύντρια του Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ο 17χρονος μετά από διάγνωση ότι είναι θετικός στον ιό, νοσηλεύεται με συμπτώματα μέτριας λοίμωξης αναπνευστικού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 17χρονος δεν έχει κάποια υποκείμενα νοσήματα, ωστόσο λόγω κορωνοϊού παρουσίασε πνευμονία και τα συμπτώματα είναι σοβαρά. Νοσηλεύεται για προληπτικούς και για θεραπευτικούς λόγους.

Να σημειωθεί ότι η κα. Χατζηγιάννη τόνισε ότι δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι ακόμα και νεαροί άνθρωποι δεν μπορούν να νοσήσουν από τον ιό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE