Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα
Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Όπως ανάφερε η Διευθύντρια του Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ο 17χρονος μετά από διάγνωση ότι είναι θετικός στον ιό, νοσηλεύεται με συμπτώματα μέτριας λοίμωξης αναπνευστικού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στη δεύτερη θέση της Ευρώπης για τεστ ανά πληθυσμό η Κύπρος -ΠΙΝΑΚΑΣ
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο 17χρονος δεν έχει κάποια υποκείμενα νοσήματα, ωστόσο λόγω κορωνοϊού παρουσίασε πνευμονία και τα συμπτώματα είναι σοβαρά. Νοσηλεύεται για προληπτικούς και για θεραπευτικούς λόγους.
Να σημειωθεί ότι η κα. Χατζηγιάννη τόνισε ότι δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι ακόμα και νεαροί άνθρωποι δεν μπορούν να νοσήσουν από τον ιό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται από τις Αρχές 32χρονος φυγόδικος - Μήπως τον έχετε δει -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




