Aναφορές Κυβερνητικού Εκπρόσωπου για Al Jazeera - «Έχουμε όλοι γίνει μάρτυρες με ήχο και εικόνα, της εμπλοκής ανώτατου στελέχους »

Aναφορές Κυβερνητικού Εκπρόσωπου για Al Jazeera - «Έχουμε όλοι γίνει μάρτυρες με ήχο και εικόνα, της εμπλοκής ανώτατου στελέχους »

Η απάντηση του Κυβερνητικού επρόσωπου στο ΑΚΕΛ.

Το ΑΚΕΛ, αναμασώντας τους ίδιους αστήρικτους ισχυρισμούς, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κυριάκο Κούσιο, «συνεχίζει να επιτίθεται εναντίον της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις δικές του βαρύτατες ευθύνες και εμπλοκή στη διαφθορά».

Σε σημερινή γραπτή δήλωση, ο κ. Κούσιος αναφέρει ότι «έχουμε όλοι γίνει μάρτυρες με ήχο και εικόνα, της εμπλοκής ανώτατου στελέχους, βουλευτή και χορηγού του ΑΚΕΛ, στο βίντεο του Al Jazeera».

«Είναι, επίσης, σε όλους γνωστό ότι στελέχη του ΑΚΕΛ έχουν καταδικαστεί για διαφθορά και άλλα αδικήματα από τα δικαστήρια», προσθέτει.

Ο Εκπρόσωπος καλεί τέλος το ΑΚΕΛ «να επικεντρωθεί στις δικές του, τεκμηριωμένες με δικαστικές αποφάσεις, ήχο και εικόνα, βαρύτατες ευθύνες και εμπλοκή στη διαφθορά», όπως αναφέρει, «και ας αφήσει, επιτέλους, τους ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς, τους ψιθύρους και τις κακόβουλες επιθέσεις».
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.