ΚΥΠΡΟΣ: Η πόλη με τα διπλάσια κρούσματα κορωνοϊού από τις υπόλοιπες - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Η πόλη με τα διπλάσια κρούσματα κορωνοϊού από τις υπόλοιπες - ΠΙΝΑΚΑΣ

Συνεχίζει να βρίσκεται στο υψηλότερο ποσοστό θετικότητας η Λεμεσός, με τα κρούσματα να είναι διπλάσια από τις υπόλοιπες πόλεις. 

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, από αυτά, 103 κρούσματα εντοπίστηκαν από 5,611 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Συγκεκριμένα:

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 193 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 59 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 59 ασθενείς που είναι κρίσιμα, οι 29 είναι διασωληνωμένοι, οι οκτώ νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και 22 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια είναι η ακόλουθη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE