Εντοπίστηκαν 14 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 14 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Αλλα 14 περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του "υπουργού υγείας" Αλί Πιλλί, το τελευταίο 24ωρο έγιναν 1835 τεστ και εντοπίστηκαν 14 νέα περιστατικά. Το ένα αφίχθηκε αεροπορικώς στα κατεχόμενα, 2 ατμοπλοϊκώς, 4 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 7 είναι εγχώριες λοιμώξεις. Από αυτά τα κρούσματα, 2 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, 8 στην Κερύνεια και 1 στη Μόρφου.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 1895 και ο αριθμός των θανάτων σε 11. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.