Εντοπίστηκαν 14 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 14 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Αλλα 14 περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του "υπουργού υγείας" Αλί Πιλλί, το τελευταίο 24ωρο έγιναν 1835 τεστ και εντοπίστηκαν 14 νέα περιστατικά. Το ένα αφίχθηκε αεροπορικώς στα κατεχόμενα, 2 ατμοπλοϊκώς, 4 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 7 είναι εγχώριες λοιμώξεις. Από αυτά τα κρούσματα, 2 εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, 8 στην Κερύνεια και 1 στη Μόρφου.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται μέχρι στιγμής σε 1895 και ο αριθμός των θανάτων σε 11. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE