ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λάζος: «Θα δώσουμε τη μάχη μας…» – Τι είπε για VAR και συνέχεια πρωταθλήματος

Λάζος: «Θα δώσουμε τη μάχη μας…» – Τι είπε για VAR και συνέχεια πρωταθλήματος

Ο εκπρόσωπος τύπος της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μίλησε το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την ήττα από την Ανόρθωση: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι για τις δύο ομάδες και φάνηκε ότι η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη θα έπαιρνε και τη νίκη. Εμείς κρατήσαμε μπάλα δεν απειλήσαμε όμως και δεν τα καταφέραμε, κρατάμε την εικόνα και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συγκομιδή των βαθμών μας εώς τώρα, θα ερχότανε και η ήττα σε κάποια φάση αλλά πλέον βλέπουμε το επόμενο ματς».

Για το ερχόμενο ματς απέναντι στον Απόλλωνα: «Νομίζω ότι πλέον όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα όλα τα παιχνίδια είναι ανταγωνιστικά έτσι περιμένουμε το ματς με τον Απόλλωνα, τώρα έχουμε ξανά δύσκολο αντίπαλο αλλά θα δώσουμε τη μάχη μας βλέπουμε το παιχνίδι συγκεντρωμένα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είμαστε και πάλι γεμάτοι αγωνιστικά καθώς δεν υπάρχουν θέματα τραυματισμών και καρτών και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας η προετοιμασία ξεκινάει σήμερα και θα ετοιμαστούμε για να πάμε να διεκδικήσουμε βαθμούς στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για το πως βλέπει την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν υπάρχουν φαβορί και το βλέπουμε να γίνεται δεν υπάρχει κόσμος στα γήπεδα οπότε δεν υπάρχουν έδρες, πλέον κάθε βαθμός θα είναι σημαντικός εμάς μας έχουν απομείνει έξι παιχνίδια θα τα δούμε όλα προσεχτικά, ευτυχίσαμε να πάρουμε αρκετούς βαθμούς το τελευταίο διάστημα αλλά δεν εφησυχαζόμαστε για να καταλήξουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

Για τη διαιτησία και το VAR: «Eμείς είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές η ομάδα μας είναι η πιο αδικημένη του πρωταθλήματος όχι φέτος μόνο αλλά και διαχρονικά όποτε με το VAR είμαστε ευχαριστημένοι πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου να σταματήσουμε να είμαστε προκατειλημμένοι με όλα. Στο VAR πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου να μάθουν και οι διαιτητές πότε να το χρησιμοποιήσουν και να μην κάνουν τόσο πολύ ώρα να παρθούν αποφάσεις και να χαλάνε τον ρυθμό του αγώνα. Εμείς θεωρούμε ότι είναι χρήσιμο και απαραίτητο και θα βοηθήσει απλά χρειάζεται πίστωση χρόνου χωρίς εφησυχασμό και συνεχής βελτίωση».

The post Λάζος: «Θα δώσουμε τη μάχη μας…» – Τι είπε για VAR και συνέχεια πρωταθλήματος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top