ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για ένα 25-λεπτο ΜΥΡΙZΕ Απόλλωνας – Άργησε ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Για ένα 25-λεπτο ΜΥΡΙZΕ Απόλλωνας – Άργησε ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Ο Απόλλωνας είναι μόνος στην κορυφή, με τρεις βαθμούς διαφορά από την Ομόνοια, τέσσερις απο την Ανόρθωση και πέντε απο την ΑΕΛ. Αυτές οι ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι την Άνοιξη. 

Στα θετικά της βραδιάς, το ότι δεν πάτησαν τη νάρκη, επειδή τους ζόρισε ο Ολυμπιακός, κυρίως κατά το πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Πάλι καλά για τους κυανόλευκους, που το σουτ του Νάνι (88′) έφυγε έξω.

Μόνο για ένα διάστημα 20-25 λεπτών στην επανάληψη, μύρισε… Απόλλωνας. Έβγαλαν πολλές φάσεις για γκολ, από το 55′ μέχρι και τη στιγμή που ο Πίττας (78′) πέτυχε το δεύτερο γκολ και φάνηκε να κλειδώνει τη νίκη.

Έμοιαζε σεληνιασμένος ο Γιαννιώτας, είχε και σουτ στο δοκάρι. Μέσα στις φάσεις ήταν ο Ντιγκινί, που μαζί με τον Πίττα αποτελούν τα “φονικά όπλα” της ομάδας.

Στο δημιουργικό κομμάτι βοήθησε αρκετά ο Ματέι. Βελτιωμένος ήταν ο Ντένιτς, τώρα που μπαίνει σε ακόμα πιο κρίσιμη φάση η σεζόν, ελπίζουν ότι ο Σέρβος θα βρει (για τα καλά) τα περσινά του πατήματα.

Προβληματική ήταν η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, κατά το πρώτο ημίχρονο. Αμέσως μετά το άνοιγμα του σκορ από τον Ντιγκινί, μέχρι και το φινάλε, υπήρξαν στιγμές που τους “σφυροκοπούσαν” οι επιθετικοί των μαυροπρασίνων.

Δεν έφταιγε μόνο το ότι πήγαιναν… αργά πάνω στην μπάλα οι παίχτες της πισινής γραμμής, αλλά και το ότι δεν είχαν βοήθειες από τους παίχτες του άξονα. Ειδικά τους Χάμπο και Ντένιτς (ανέβηκε πολύ στην επανάληψη, όπως γράψαμε παραπάνω).

Το λένε και το γράφουν συνέχεια στα Social Media, αρκετοί οπαδοί, ότι υπήρξε καθυστέρηση στον εμβολιασμό. Δεν διαφωνούμε μαζί τους, επί του συγκεκριμένου.

Θα χρειαστεί λύσεις στον αμυντικό μηχανισμό η τεχνική ηγεσία, για τα επόμενα παιχνίδια. Θα αποφασίσει σήμερα-αύριο, σε ποια παιχνίδια θα κάτσουν οι Βασιλείου και Ρομπέρζ. Ο πρώτος συμπλήρωσε έξι, ο δεύτερος τρεις κίτρινες.

Για τη διαιτησία, ο Απόλλωνας δικαιολογημένα εκφράζει παράπονα για τη φάση του 43′, όπου φάνηκε απο την επαναληπτική προβολή της Cytavision, ότι ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου έκανε χέρι εντός περιοχής.

Επίσης υπήρξε μια φάση στο 50′, που ο Ντιγκινί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή να θεωρεί ότι την έπαιξε με το χέρι. Ο Γάλλος ήταν έντονος, πως με το στήθος έσπρωξε τη μπάλα μέσα…

Τα ριπλέι που είδαμε, δεν ήταν πλήρως διαφωτιστικά.

The post Για ένα 25-λεπτο ΜΥΡΙZΕ Απόλλωνας – Άργησε ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top