ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο Μακάρειο 3 παιδιά με πυρετό – Αναμένεται και ένας 14χρονος με οξεία συμπτώματα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο Μακάρειο 3 παιδιά με πυρετό – Αναμένεται και ένας 14χρονος με οξεία συμπτώματα

Τρία παιδιά νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στο Μακάρειο Νοσοκομείο θετικά στον κορωνοϊο, ενώ αναμένεται η εισαγωγή 14χρονου από τη Λεμεσό.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, ανάφερε ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται δύο βρέφη 3ων μηνών, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, ενώ νοσηλεύεται και ένα παιδί ηλικίας 3ων ετών.

Και τα τρία παιδιά που είναι θετικά στον ιό παρουσιάζουν πυρετό, ενώ το αγοράκι 3ων μηνών εκδήλωσε το προφλεγμονώδες σύνδρομο Kawasaki και από χθες Κυριακή 17/1 άρχισε ειδική θεραπεία, στην οποία ανταποκρίνεται θετικά.

Όπως έχουμε ενημερωθεί αναμένεται και η άφιξη 14χρονου θετικού στον κορωνοϊό, ο οποίος παρουσίασε οξεία σκωληκοειδίτιδα και θα νοσηλευτεί στον θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE