ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο Μακάρειο 3 παιδιά με πυρετό – Αναμένεται και ένας 14χρονος με οξεία συμπτώματα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στο Μακάρειο 3 παιδιά με πυρετό – Αναμένεται και ένας 14χρονος με οξεία συμπτώματα

Τρία παιδιά νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή στο Μακάρειο Νοσοκομείο θετικά στον κορωνοϊο, ενώ αναμένεται η εισαγωγή 14χρονου από τη Λεμεσό.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, ανάφερε ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται δύο βρέφη 3ων μηνών, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, ενώ νοσηλεύεται και ένα παιδί ηλικίας 3ων ετών.

Και τα τρία παιδιά που είναι θετικά στον ιό παρουσιάζουν πυρετό, ενώ το αγοράκι 3ων μηνών εκδήλωσε το προφλεγμονώδες σύνδρομο Kawasaki και από χθες Κυριακή 17/1 άρχισε ειδική θεραπεία, στην οποία ανταποκρίνεται θετικά.

Όπως έχουμε ενημερωθεί αναμένεται και η άφιξη 14χρονου θετικού στον κορωνοϊό, ο οποίος παρουσίασε οξεία σκωληκοειδίτιδα και θα νοσηλευτεί στον θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE