ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το Επαρχιακό Γραφείο Άμεσης Φορολογίας λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Κλειστό το Επαρχιακό Γραφείο Άμεσης Φορολογίας λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος

Κλειστό το Επαρχιακό Γραφείο Άμεσης Φορολογίας Λεμεσού λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού

Το Τμήμα Φορολογίας ενημερώνει ότι, ενόψει των μέτρων που λαμβάνονται  για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, και λόγω της ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος, το Επαρχιακό Γραφείο Άμεσης Φορολογίας Λεμεσού, (οδός 16ης Ιουνίου, 3), θα παραμείνει κλειστό αύριο, Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021.

Το Τμήμα  Φορολογίας έχει προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για αντιμετώπιση της διασποράς του ιού, περιλαμβανομένης και της απολύμανσης των χώρων του γραφείου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE