ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το προφίλ των θανάτων της Δευτέρας - Έφτασε τους 175 ο συνολικός αριθμός

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το προφίλ των θανάτων της Δευτέρας - Έφτασε τους 175 ο συνολικός αριθμός

Πέντε θάνατοι, 162 νέα περιστατικά και 199 νοσηλευόμενοι ανακοινώθηκαν την Δευτέρα από το Υπουργείο Υγείας.

Τα πέντε άτομα που απεβίωσαν με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορούν σε:

-       Άντρα, ηλικίας 89 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά από μεταφορά του από τον οίκο ευγηρίας Νέα Ελεούσα Αγρός.

-       Άντρα, ηλικίας 91 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

-       Γυναίκα, ηλικίας 92 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

-       Άντρα, ηλικίας 79 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

-       Γυναίκα, ηλικίας 88 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 175, εκ των οποίων:

-       116 άντρες (66%), και

-       59 γυναίκες (34%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 80 έτη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE