Φανερά εκνευρισμένος με ρεπόρτερ ο Κοντιζάς: «Μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη»

Φανερά εκνευρισμένος με ρεπόρτερ ο Κοντιζάς: «Μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, κατά την άφιξη του στα στούντιο του MasterChef, ήρθε… αντιμέτωπος με τον ρεπόρτερ από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο οποίος τον “βομβάρδισε” με ερωτήσεις για τον διαγωνισμό μαγειρικής που ξεκινάει το προσεχές Σάββατο.

Ο διακεκριμένος σεφ φάνηκε πως δεν είχε όρεξη να μιλήσει, απαντώντας αρχικά πως το MasterChef ξεκινάει στις… 33 του μήνα, ενώ όταν ο ρεπόρτερ συνέχισε τις ερωτήσεις, του απάντησε: «Επειδή έχω και τρία παιδιά, μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη τώρα, πρωί πρωί».

Η αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά δεν άρεσε στην Κατερίνα Καινούργιου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE