Φανερά εκνευρισμένος με ρεπόρτερ ο Κοντιζάς: «Μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη»

Φανερά εκνευρισμένος με ρεπόρτερ ο Κοντιζάς: «Μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη»

DATA[

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, κατά την άφιξη του στα στούντιο του MasterChef, ήρθε… αντιμέτωπος με τον ρεπόρτερ από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο οποίος τον “βομβάρδισε” με ερωτήσεις για τον διαγωνισμό μαγειρικής που ξεκινάει το προσεχές Σάββατο.

Ο διακεκριμένος σεφ φάνηκε πως δεν είχε όρεξη να μιλήσει, απαντώντας αρχικά πως το MasterChef ξεκινάει στις… 33 του μήνα, ενώ όταν ο ρεπόρτερ συνέχισε τις ερωτήσεις, του απάντησε: «Επειδή έχω και τρία παιδιά, μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη τώρα, πρωί πρωί».

Η αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά δεν άρεσε στην Κατερίνα Καινούργιου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Προσοχή στο κενό

Προσοχή στο κενό