Φανερά εκνευρισμένος με ρεπόρτερ ο Κοντιζάς: «Μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη»

Φανερά εκνευρισμένος με ρεπόρτερ ο Κοντιζάς: «Μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, κατά την άφιξη του στα στούντιο του MasterChef, ήρθε… αντιμέτωπος με τον ρεπόρτερ από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο οποίος τον “βομβάρδισε” με ερωτήσεις για τον διαγωνισμό μαγειρικής που ξεκινάει το προσεχές Σάββατο.

Ο διακεκριμένος σεφ φάνηκε πως δεν είχε όρεξη να μιλήσει, απαντώντας αρχικά πως το MasterChef ξεκινάει στις… 33 του μήνα, ενώ όταν ο ρεπόρτερ συνέχισε τις ερωτήσεις, του απάντησε: «Επειδή έχω και τρία παιδιά, μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη τώρα, πρωί πρωί».

Η αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά δεν άρεσε στην Κατερίνα Καινούργιου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. 

BEST OF TOTHEMAONLINE