Φανερά εκνευρισμένος με ρεπόρτερ ο Κοντιζάς: «Μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη»

Φανερά εκνευρισμένος με ρεπόρτερ ο Κοντιζάς: «Μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη»

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, κατά την άφιξη του στα στούντιο του MasterChef, ήρθε… αντιμέτωπος με τον ρεπόρτερ από την εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο οποίος τον “βομβάρδισε” με ερωτήσεις για τον διαγωνισμό μαγειρικής που ξεκινάει το προσεχές Σάββατο.

Ο διακεκριμένος σεφ φάνηκε πως δεν είχε όρεξη να μιλήσει, απαντώντας αρχικά πως το MasterChef ξεκινάει στις… 33 του μήνα, ενώ όταν ο ρεπόρτερ συνέχισε τις ερωτήσεις, του απάντησε: «Επειδή έχω και τρία παιδιά, μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη τώρα, πρωί πρωί».

Η αντίδραση του Σωτήρη Κοντιζά δεν άρεσε στην Κατερίνα Καινούργιου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.