Έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Θλίψη στον χώρο της υποκριτικής, καθώς έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυρόπουλου.

Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε νικημένη από τον καρκίνο σε ηλικία 60 ετών.

“Ακόμα μία μεγάλη απώλεια για την θεατρική μας οικογένεια…Από πληροφορίες συναδέλφων μαθαίνουμε ότι έφυγε από την ζωή χτυπημένη από καρκίνο η αγαπημένη μας συνάδελφος Πένυ Σταυροπούλου που τόσες ωραίες θεατρικές στιγμές μας έχουν συνδέσει.. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Πενυ..”, έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Πηνελόπη Σταυροπούλου σπούδασε στο Εθνικό Θέατρο, από όπου αποφοίτησε το 1984 και είναι μητέρα δύο παιδιών. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στις σειρές “Αχ Ελένη”, “Εμείς κι εμείς”, “Εργαζόμενη γυναίκα” και σε συνεντεύξεις της είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE