ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: 'Θρίλερ' με την 70χρονη που παραμένει άφαντη - Συνεχίζονται για 4η μέρα οι έρευνες

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: 'Θρίλερ' με την 70χρονη που παραμένει άφαντη - Συνεχίζονται για 4η μέρα οι έρευνες

Συνεχίζονται και σήμερα για 4η μέρα οι έρευνες προς εντοπισμό γυναίκας ηλικίας 70 ετών, η οποία αγνοείται από την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, όταν πήγε για κολύμπι στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.


Σύμφωνα με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) οι επιχειρήσεις που διενεργήθηκαν χθες στη θάλασσα από σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, τον αέρα με τη χρήση του ελικοπτέρου της Αεροπορικής Πτέρυγας της Αστυνομίας και πεζών περιπόλων, από τα Περβόλια μέχρι και το Κάβο Γκρέκο δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
 
Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας, συμμετέχουν πλωτά μέσα της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, πτητικά μέσα της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, η ΕΜΑΚ με προσωπικό και θαλάσσιο σκούτερ (jet ski), η Πολιτική Άμυνα με ομάδες έρευνας ακτής, δύτες της Λιμενικής Αστυνομίας, το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) του ΠΣΕΚ, ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ναυαγοσώστες και σκάφος του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λάρνακας, εθελοντικές ομάδες, προσωπικό και μέσα των Βρετανικών Βάσεων και Drones του ΚΣΕΔ.

Οι έρευνες θα διεξαχθούν από το Κίτι της επαρχίας Λάρνακας μέχρι και τον ποταμό Λιοπετρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE