ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: 'Θρίλερ' με την 70χρονη που παραμένει άφαντη - Συνεχίζονται για 4η μέρα οι έρευνες

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: 'Θρίλερ' με την 70χρονη που παραμένει άφαντη - Συνεχίζονται για 4η μέρα οι έρευνες

Συνεχίζονται και σήμερα για 4η μέρα οι έρευνες προς εντοπισμό γυναίκας ηλικίας 70 ετών, η οποία αγνοείται από την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, όταν πήγε για κολύμπι στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.


Σύμφωνα με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ) οι επιχειρήσεις που διενεργήθηκαν χθες στη θάλασσα από σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, τον αέρα με τη χρήση του ελικοπτέρου της Αεροπορικής Πτέρυγας της Αστυνομίας και πεζών περιπόλων, από τα Περβόλια μέχρι και το Κάβο Γκρέκο δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.
 
Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας, συμμετέχουν πλωτά μέσα της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας, πτητικά μέσα της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, η ΕΜΑΚ με προσωπικό και θαλάσσιο σκούτερ (jet ski), η Πολιτική Άμυνα με ομάδες έρευνας ακτής, δύτες της Λιμενικής Αστυνομίας, το Εθελοντικό Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών (ΕΤΕΑ) του ΠΣΕΚ, ναυαγοσώστες της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ναυαγοσώστες και σκάφος του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λάρνακας, εθελοντικές ομάδες, προσωπικό και μέσα των Βρετανικών Βάσεων και Drones του ΚΣΕΔ.

Οι έρευνες θα διεξαχθούν από το Κίτι της επαρχίας Λάρνακας μέχρι και τον ποταμό Λιοπετρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE