Πανικός από εκρήξεις στον πυρηνικό σταθμό Άκκουγιου

Πανικός από εκρήξεις στον πυρηνικό σταθμό Άκκουγιου

Πανικοβλήθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής από τις εκρήξεις δυναμίτη στον πυρηνικό σταθμό Άκκουγιου στη Μερσίνη κατά τη διάρκεια εργασιών. Μάλιστα οι εκρήξεις ήταν τόσο δυνατές που προκλήθηκαν ζημιές και στα γύρω σπίτια.


Ο Bουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλπάι Αντμέν δήλωσε ότι 86 σπίτια υπέστησαν ζημιές ενώ ο νομάρχης με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι συστάθηκε επιτροπή για τον προσδιορισμό των ζημιών και ότι οι πολίτες θα αποζημιωθούν.

Πάντως εξ αρχής υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις για την κατασκευή του πυρηνικού σταθμού στην περιοχη. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE