Αρνητής του εμβολίου κορωνοϊού σκότωσε τον 9χρονο γιο του για να μην εμβολιαστεί στην Αμερική

Αρνητής του εμβολίου κορωνοϊού σκότωσε τον 9χρονο γιο του για να μην εμβολιαστεί στην Αμερική

Εκτέλεσε το παιδί του με μια σφαίρα στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ήταν η αφορμή για να δολοφονήσει ένας 49χρονος Αμερικανός τον εννιάχρονο γιο του, καθώς δεν του επέτρεπε να εμβολιαστεί.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Στίβεν Μακλόφλιν από το Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν εδώ και μήνες φανατικός υποστηρικτής του αντιεμβολιαστικού κινήματος καθώς είχε υιοθετήσει θεωρίες συνωμοσίας που έλεγαν πως το εμβόλιο θα είχε μέσα τσιπάκι ελέγχου.

Ο 49χρονος, ο οποίος είχε πάρει διαζύγιο με τη σύζυγό του, Λέσλι Χου, από το 2016, βρισκόταν σε μια σκληρή δικαστική μάχη σχετικά με την συνεπιμέλεια του εννιάχρονου γιου τους, Πιρς.

Ο πατέρας θεωρούσε ότι ο γιος του, ο οποίος είχε λάβει κάποια λίγα εμβόλια όταν ήταν μωρό, είχε γίνει ασθενικός και έχανε κιλά λόγω των εμβολίων.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν το 2012 ο Μακλάφλιν έγινε μέλος ενός new age γκρουπ που προωθούσε τον αντιεμβολιασμό, με την λογική ότι το εμβόλιο είναι εργαλείου ελέγχου της κυβέρνησης απέναντι στους πολίτες της.

Η μητέρα κατά την έκδοση του διαζυγίου υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της είχε ψυχολογικά προβλήματα, με το ζευγάρι να μαλώνει συχνά για θέματα υγείας του Πιρς.

Σε μια από τις επισκέψεις του Πιρς στον πατέρα του έγινε η τραγωδία και μάλιστα ένα 24ωρο πριν τον εμβολιασμό του Πιρς.

Ο Στίβεν εκτέλεσε τον ίδιο του το γιο με μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τις δυο σωρούς βρήκε η Λέσλι, η οποία ανησύχησε καθώς δεν απαντούσε κανείς στα τηλεφωνήματά της.

Σύμφωνα με την San Franciso Chronicle, ο Στίβεν ήταν εμμονικός με τις θεωρίες συνωμοσίας ενώ είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για να εμβολιαστεί ο Πιρς, μετά από ομηρικούς καυγάδες με τη Λέσλι.

Τελικά, όπως φάνηκε, η συγκατάθεσή του αυτή ήταν απλά ένας τρόπος προκειμένου να φέρει εις πέρας αυτό που σχεδίαζε από καιρό…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE