Ποινές φυλάκισης σε τρία πρόσωπα για επίθεση και ληστεία 66χρονης στη Λεμεσό

Ποινές φυλάκισης σε τρία πρόσωπα για επίθεση και ληστεία 66χρονης στη Λεμεσό

Ποινές φυλάκισης οκτώ, επτά και τριών χρόνων επέβαλε σήμερα το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε τρία πρόσωπα που κρίθηκαν ένοχα σε υπόθεση ληστείας 66χρονης, που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, στη Λεμεσό.

 
Η 66χρονη είχε δεχθεί επίθεση το πρωί της 28ης Ιουνίου 2020, από δυο πρόσωπα, ενώ εξερχόταν του διαμερίσματος της, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Φυλάξεως. Οι δράστες  κτύπησαν τη γυναίκα με σιδηρολοστό και τη μετέφεραν στο διαμέρισμα της, όπου την έδεσαν και ακολούθως απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και χρηματικό ποσό πριν εξαφανιστούν με αυτοκίνητο που τους ανέμενε.
 
Η γυναίκα κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από το γιο της, τον οποίο κάλεσε μέσω τηλεφώνου όταν κατάφερε να ελευθερώσει το ένα της χέρι. Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα κρανίου και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
 
Στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των τριών ανδρών, ενός 49χρονου, ενός 47χρονου και ενός 46χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αφού κρίθηκαν ένοχοι στις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού τούς επέβαλε σήμερα ποινές φυλάκισης οκτώ, επτά και τριών χρόνων, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

LIVE: Νέες προειδοποιήσεις Ερντογάν στο Ιράν - Στη Βάση Ακρωτηρίου το ελικόπτερο Merlin - Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος»

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE