ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησαν να κάψουν όχημα μεσημεριάτικα – Το είδαν οι γείτονες και έτρεχαν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προσπάθησαν να κάψουν όχημα μεσημεριάτικα – Το είδαν οι γείτονες και έτρεχαν

Απόπειρα εμπρησμού οχήματος σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα προσπάθησαν να κάψουν με εύφλεκτη ύλη όχημα 29χρονου, που ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο λίγα μέτρα από την οικία του.

Η φωτιά δεν πρόλαβε να επεκταθεί και την εντόπισαν στο αρχικό της στάδιο γείτονες με το όχημα να έχει ελαφριές υλικές ζημιές.

Στην σκηνή βρίσκονται μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού για συλλογή στοιχείων, ενώ γίνονται και προσπάθειες για κλειστό κύκλωμα που πιθανόν να κατέγραψε κάποια στοιχεία.

Όπως ανέφερε πηγή στην ιστοσελίδα μας, 29χρονος ανάφερε ότι δεν υποψιάζεται οποιοδήποτε άτομο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE