Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ μετά την ορκωμοσία τους

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχάρη τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ μετά την ορκωμοσία τους

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και στην Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις για την ανάληψη των καθηκόντων τους απηύθυνε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.


«Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε στενά με τη νέα Κυβέρνηση των ΗΠΑ για να προωθήσουμε περαιτέρω τη στρατηγική μας συνεργασία, στη βάση τους κοινού μας οράματος για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και πέραν αυτής» ανέφερε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά το πέρας της τελετής ορκωμοσίας στο Καπιτώλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.