ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξαναμπογιατίζουν τη σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξαναμπογιατίζουν τη σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο

Ως «εθνικό και πνευματικό» καθήκον χαρακτήρισε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, το ξαναμπογιάτισμα της σημαίας του ψευδοκράτους στον κατεχόμενο Πενταδάχτυλο.

 
Ο κ. Τατάρτ επέβλεψε σήμερα τις εργασίες του «συνδέσμου φωτισμού σημαίας Πενταδακτύλου», οι οποίες χορηγούνται από την Intergaz.
 
Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι οι εργασίες για προστασία της σημαίας του Πενταδακτύλου είναι «εθνικό και πνευματικό μας καθήκον» και ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο.
 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, περίπου 30 τόνοι κόκκινης και άσπρης μπογιάς θα χρησιμοποιηθούν για να ψεκαστεί ο Πενταδάκτυλος στα χρώματα της σημαίας του ψευδοκράτους, ενώ το όλο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 20-25 μέρες.
 
Η σημαία του ψευδοκράτους σημαδεύει το βουνό του Πενταδακτύλου από το 1987, ενώ φωτίστηκε το 2013.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE