ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξαναμπογιατίζουν τη σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ξαναμπογιατίζουν τη σημαία της ντροπής στον Πενταδάκτυλο

Ως «εθνικό και πνευματικό» καθήκον χαρακτήρισε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ, το ξαναμπογιάτισμα της σημαίας του ψευδοκράτους στον κατεχόμενο Πενταδάχτυλο.

 
Ο κ. Τατάρτ επέβλεψε σήμερα τις εργασίες του «συνδέσμου φωτισμού σημαίας Πενταδακτύλου», οι οποίες χορηγούνται από την Intergaz.
 
Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι οι εργασίες για προστασία της σημαίας του Πενταδακτύλου είναι «εθνικό και πνευματικό μας καθήκον» και ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο.
 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, περίπου 30 τόνοι κόκκινης και άσπρης μπογιάς θα χρησιμοποιηθούν για να ψεκαστεί ο Πενταδάκτυλος στα χρώματα της σημαίας του ψευδοκράτους, ενώ το όλο έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 20-25 μέρες.
 
Η σημαία του ψευδοκράτους σημαδεύει το βουνό του Πενταδακτύλου από το 1987, ενώ φωτίστηκε το 2013.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE