ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΕΔΕΚ αποφάσισε να υπερψηφίσει τον αναθεωρημένο κρατικό προϋπολογισμό

Η ΕΔΕΚ αποφάσισε να υπερψηφίσει τον αναθεωρημένο κρατικό προϋπολογισμό

Το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ ομόφωνα εξουσιοδοτεί την κοινοβουλευτική ομάδα να υπερψηφίσει τον αναθεωρημένο κρατικό προϋπολογισμό.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικτυακής συνεδρίασης του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ, ο Πρόεδρος του Κόμματος προέβη σε ενημέρωση των μελών γύρω από τις προτάσεις που το κόμμα κατέθεσε στην Κυβέρνηση με στόχο ο νέος κρατικός προϋπολογισμός να αποκτήσει μεγαλύτερη ανθρωποκεντρική μορφή.
 
Όπως αναφέρεται, με γνώμονα την συμπερίληψη των πιο κάτω προτάσεων της ΕΔΕΚ στον αναθεωρημένο προϋπολογισμό και τις σημερινές ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για δημιουργία ειδικού δικαστηρίου για χρηματοπιστωτικές υποθέσεις με παγοποίηση των εκποιήσεων έως την εκδίκαση της υπόθεσης, το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος εκτιμά πως ο στόχος που είχε θέσει για δημιουργία δικτύου προστασίας των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, ικανοποιείται σε πολύ μεγάλο βαθμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top