ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 36χρονο κυνηγό

ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 36χρονο κυνηγό

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ επιβλήθηκε σε 36χρονο που εντοπίστηκε να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες, μέλη του Ταμείου Θήρας εντόπισαν σε αγροτική  τοποθεσία στην Πέγεια 36χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου ο οποίος είχε στην κατοχή του δόκο. 

Η πιο πάνω τοποθεσία είναι απαγορευμένη για το κυνήγι.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας όπου παραλήφθηκαν ως τεκμήρια το δόκο και εννέα πλήρη φυσίγγια . Επίσης εναντίον του εκδόθηκε εξώδικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ. 

Ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE