ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 36χρονο κυνηγό

ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 36χρονο κυνηγό

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ επιβλήθηκε σε 36χρονο που εντοπίστηκε να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες, μέλη του Ταμείου Θήρας εντόπισαν σε αγροτική  τοποθεσία στην Πέγεια 36χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου ο οποίος είχε στην κατοχή του δόκο. 

Η πιο πάνω τοποθεσία είναι απαγορευμένη για το κυνήγι.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας όπου παραλήφθηκαν ως τεκμήρια το δόκο και εννέα πλήρη φυσίγγια . Επίσης εναντίον του εκδόθηκε εξώδικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ. 

Ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE