ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 36χρονο κυνηγό

ΠΑΦΟΣ: Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 36χρονο κυνηγό

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ επιβλήθηκε σε 36χρονο που εντοπίστηκε να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες, μέλη του Ταμείου Θήρας εντόπισαν σε αγροτική  τοποθεσία στην Πέγεια 36χρονο από χωριό της Επαρχίας Πάφου ο οποίος είχε στην κατοχή του δόκο. 

Η πιο πάνω τοποθεσία είναι απαγορευμένη για το κυνήγι.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας όπου παραλήφθηκαν ως τεκμήρια το δόκο και εννέα πλήρη φυσίγγια . Επίσης εναντίον του εκδόθηκε εξώδικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ. 

Ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE