Υπ. Άμυνας: Ανακοίνωσε την αναβολή παρουσιάσεων για εφέδρους και εθνοφύλακες

Υπ. Άμυνας: Ανακοίνωσε την αναβολή παρουσιάσεων για εφέδρους και εθνοφύλακες

Το Υπουργείο Άμυνας, λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε την παράταση αναβολής των καθολικών παρουσιάσεων των εφέδρων και εθνοφυλάκων μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Διευκρινίζεται ότι οι παρουσιάσεις για επιστρατευτικές τακτοποιήσεις (επιδόσεις ΦΑΠ), καθώς και ο έλεγχος ατομικού οπλισμού, θα πραγματοποιούνται κανονικά κατόπιν επικοινωνίας των Μονάδων με τους εφέδρους - εθνοφύλακες, τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.