Υπ. Άμυνας: Ανακοίνωσε την αναβολή παρουσιάσεων για εφέδρους και εθνοφύλακες

Υπ. Άμυνας: Ανακοίνωσε την αναβολή παρουσιάσεων για εφέδρους και εθνοφύλακες

Το Υπουργείο Άμυνας, λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφάσισε την παράταση αναβολής των καθολικών παρουσιάσεων των εφέδρων και εθνοφυλάκων μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Διευκρινίζεται ότι οι παρουσιάσεις για επιστρατευτικές τακτοποιήσεις (επιδόσεις ΦΑΠ), καθώς και ο έλεγχος ατομικού οπλισμού, θα πραγματοποιούνται κανονικά κατόπιν επικοινωνίας των Μονάδων με τους εφέδρους - εθνοφύλακες, τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE