Επαφές με Εζέ

Επαφές με Εζέ

Η περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού Εμέκα Εζέ φέρεται να απασχολεί τη Λάρισα.

Δεν σταματάνε οι μεταγραφικές αναζητήσεις για τους “βυσσινί”, που θέλουν να κάνουν την… αντεπίθεσή τους στο β’ μισό του πρωταθλήματος.

Παρότι ήδη αποκτήθηκε ο Ουρουγουανός επιθετικός Ακούνια, δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΛ να μιλάει και με τον 24χρονο Νιγηριανό στράικερ Εμέκα Εζέ της Στουρμ Γκρατς, ο οποίος πέρυσι έπαιζε δανεικός στην τουρκική Αδάνασπορ.

Ο Εζέ δεν υπολογίζεται από την αυστριακή ομάδα, απ’ όπου μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κι αναζητείται φόρμουλα για την αποχώρησή του.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Επαφές με Εζέ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.