ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά στον… αέρα ο Ζιντάν μετά τον αποκλεισμό-βόμβα

Ξανά στον… αέρα ο Ζιντάν μετά τον αποκλεισμό-βόμβα

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον δεύτερο αποκλεισμό της ομάδας σε λίγες ημέρες – Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ξανά κοντά στην έξοδο, αλλά δεν αποκλείεται και πάλι να τη… γλιτώσει!

«Στον… αέρα ο Ζιντάν» γράφει η ισπανική εφημερίδα «AS». «Το τέλος του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης – Έκλεισε ο κύκλος του» είναι ο τίτλος της «Marca». Και τα ρεπορτάζ είναι ενδεικτικά του κλίματος που υπάρχει στους Μαδριλένους μετά τον αποκλεισμό – βόμβα στο κύπελλο Ισπανίας από ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Την περασμένη εβδομάδα η «βασίλισσα» είχε αποκλειστεί στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Όπως αναμενόταν, ο Ζιντάν βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο και στο επίκεντρο της κριτικής. Ο ίδιος δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης, μετά την ήττα από την Αλκογιάνο, ότι αυτός ο αποκλεισμός δεν είναι ντροπή. Και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, ο Γάλλος προπονητής ουδεμία πρόθεση έχει να παραιτηθεί.

Θα απολυθεί, όμως; Ουδείς μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα. Άπαντες αναγνωρίζουν πως η ομάδα δεν… τσουλάει φέτος και είναι αρκετά αυτά που καταλογίζονται στον Ζιντάν σχετικά με την κακή διαχείριση του ρόστερ.

Κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα της ομάδας στα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος. Αν προχωρήσει με νίκες τότε ο Ζιντάν θα κερδίσει χρόνο. Άλλα σημειώνουν ότι ο Γάλλος θα μείνει σίγουρα ως το τέλος της φετινής σεζόν στον πάγκο της ομάδας, καθώς μπορεί η «βασίλισσα» να διεκδικήσει τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και στο Τσάμπιονς Λιγκ, και θα αποχωρήσει σίγουρα με την ολοκλήρωσή της καθώς είναι εμφανές ότι έδωσε όσα είχε να δώσει.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Ξανά στον… αέρα ο Ζιντάν μετά τον αποκλεισμό-βόμβα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top