ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το rotation, το «ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ» κι η βασική «ανάγκη» του Γενάρη…

Το rotation, το «ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ» κι η βασική «ανάγκη» του Γενάρη…

Έκανε rotation o Γιάννης Πετράκης στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, ακόμα κι έτσι μπορούσε να έχει διαφορετική έκβαση ο αγώνας του ΓΣΠ.

Το ζήτημα είναι ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός, επιλέγει να «ανακατώνει» συνεχώς μερικούς παίχτες. Χτες για παράδειγμα άρχισε τον Χάμπο Κυριάκου σε θέση δεξιού μπακ (έπαιξε ξανά στην καριέρα του), αλλά επειδή «έχασε» τον Εφραίμ στη φάση του 1-0, αμέσως τον μετατόπισε στο κέντρο…

Φώναξε τον Ντένιτς να καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας, δεν τα πήγε τόσο άσχημα ο Σέρβος. Ο Κατελάρης έπαιξε στόπερ, μια θέση που γενικά δεν φαίνεται να του «βγαίνει». Μόνο στο ματς με την Ομόνοια στο Τσίρειο, όταν αποτελούσε μέλος τριάδας στόπερ, είχε ικανοποιητική παρουσία.

Γενικά ήταν ένα σχήμα, που δεν είχε καλή ισορροπία μέσα στο γήπεδο. Ο Γκακπέ αυτή τη φορά ήταν «χαμένος», δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα ένας παίχτης που ξέρει ότι σύντομα θα τον διαγράψουν από το ρόστερ, να έχει την κατάλληλη ψυχολογία να «σηκώσει» την ομάδα.

Ανύπαρκτος ήταν ο Μπένχοπ, γενικότερα στην φετινή σεζόν, ο Ολλανδός φορ δεν πάει καλά. Ο Γιώργος Βασιλείου είναι «τέρας» φιλοτιμίας ο άνθρωπος, όμως «βγάζει καπνούς». Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε στα 36 του, να γράψει τόσα πολλά λεπτά συμμετοχής στο πρώτο μισό σεζόν.

Μερίδα οπαδών… μουρμουρά (πάλι) στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για τον Γιάννη Πετράκη και κάποιες από τις επιλογές τους. Θα τους… περάσει, αν και εφόσον η ομάδα, καταφέρει να περάσει με διπλό από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας.

Υπάρχει ένα ζήτημα στον Απόλλωνα, που αφορά τις θέσεις που είχε πραγματικά ανάγκη για «εμβολιασμό» η ομάδα τον Ιανουάριο. Είχαν πει από νωρίς ότι… έψαχναν παίχτη box to box στη μεσαία γραμμή. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα (αν επιστρέψει από τώρα ο Μαλεκκίδης), δεν πρόκειται να φέρουν έναν τέτοιο παίχτη.

Ο Μπίσεσβαρ δεν είναι τέτοιος, αφού οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που μίλησαν τα τελευταία 24ωρα, τόνισαν ότι πιο παραγωγικός είναι ο Ολλανδός άσος, παίζοντας πίσω από τον επιθετικό κορυφής. Μπορεί φυσικά να παίξει και ως εξτρέμ.

Πάμε και στο κεφάλαιο τερματοφύλακας. Μερίδα οπαδών ασχολούνται με τον Δημήτρη Δημητρίου, με αφορμή το ότι δεν έκανε πολλές φάσεις ο ΑΠΟΕΛ και παραβιάστηκε δυο φορές η εστία του.

Θεωρώντας ότι δεν έχει την προσωπικότητα να «αντέξει» στην πίεση των μαζεμένων ντέρμπι της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Το παιδί όντως, παίζοντας για τέσσερις και πλέον μήνες βασικός (από τότε που τραυματίστηκε ο Μολ), στα περισσότερα παιχνίδια δεν έδωσε σοβαρές «αφορμές» με χτυπητά λάθη.

Όμως, (όπως γράψαμε αμέσως μετά το ματς με την Πάφο), θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα, όταν η μπάλα θα «καίει» περισσότερο στην πορεία…

Περιμένουν πάντως στο Κολόσσι, ότι τις επόμενες μια-δυο εβδομάδες, θα υπολογίζει η τεχνική ηγεσία και τον Σέρβο κίπερ Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς.

The post Το rotation, το «ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ» κι η βασική «ανάγκη» του Γενάρη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top