ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ονειρεύομαι τη συγκεκριμένη μέρα και ελπίζω ότι δεν θα αργήσει να έρθει για την ομάδα της Ομόνοιας» – Όλα όσα είπε (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ονειρεύομαι τη συγκεκριμένη μέρα και ελπίζω ότι δεν θα αργήσει να έρθει για την ομάδα της Ομόνοιας» – Όλα όσα είπε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μέλος της επιτροπής της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομόνοιας, Βικτώρια Νικολαΐδη, μίλησε στην εκπομπή Total Green.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τον μεγάλο στόχο της Ομόνοιας: «Ονειρεύομαι την μέρα που θα μπουν οι κοπέλες στο αεροπλάνο και θα πάνε να αγωνιστούν για ένα παιχνίδι ευρωπαϊκό. Ονειρεύομαι την συγκεκριμένη μέρα και ελπίζω ότι δεν θα αργήσει να έρθει. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματά που ζούμε με την γυναικεία ομάδα ακριβώς γιατί είναι πολύ μικρή η ιστορία της, κάθε χρόνο οι παίκτριες γράφουν πραγματικά ιστορία, με αποκορύφωμα την πρόκριση μας στον τελικό του κυπέλλου πριν ενάμιση χρόνο. Είμαστε πάρα πολύ περήφανες για την πορεία της γυναικείας ομάδας και προσπαθούμε κάθε χρόνο να είμαστε και καλύτερες».

Για την πορεία στο πρωτάθλημα: «Φέτος ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση. Δυστυχώς η πρώτη θέση είναι πάρα πολύ δύσκολο να κατακτηθεί, δεν μας βοηθά ούτε και η ομοσπονδία από τη στιγμή που δεν καθορίζονται οι ξένες παίκτριες που μπορούν να παίζουν στο πρωτάθλημα, οπόταν για να μπορέσεις να ανταγωνιστείς τις ομάδες που αγωνίζονται με 7-8 ξένες παίκτριες στην εντεκάδα τους αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι και τι μπάτζετ πρέπει να έχεις».

Για τις διαφορές στο επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια: «Είναι αρκετά μεγάλη διαφορά, έχει ξεκινήσει να προβάλλεται το γυναικείο ποδόσφαιρο, οφείλω να ομολογήσω ότι η Ομόνοια έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι γιατί ακούγεται το γυναικείο πρωτάθλημα μέσω της Ομόνοιας. Και η Ομοσπονδία έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, έχει κάνει κάποια βήματα όσον αφορά το θέμα προώθησης του γυναικείου πρωταθλήματος και τις ακαδημίες κοριτσιών με το να υποχρεώσει τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας των αντρών να έχουν είτε γυναικεία ομάδα ή ακαδημία κοριτσιών, αλλά έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας».

Για τις νεαρές παίκτριες της ομάδας: «Η Μαρία Αστανιού πέτυχε το πρώτο της χατ-τρικ, είναι 18 χρονών και είναι το μέλλον της γυναικείας ομάδας της Ομόνοιας. Μπορώ να πω ότι έχουμε αρκετές νεαρές παίκτριες και από την ακαδημία των κοριτσιών. Εχουμε προωθήσει τρεις παίκτριες οι οποίες αγωνίζονται ενώ υπάρχουν αρκετές μικρές παίκτριες οι οποίες προπονούνται με την πρώτη ομάδα, που είναι το μέλλον της ομάδας και είμαστε πολύ περήφανες για τις παίκτριες μας».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Ακόμα και στην Πάφο που παίζαμε είχαμε τον περισσότερο κόσμο, είναι μαγικός ο κόσμος μας ακόμα και για το γυναικείο που είναι πολύ μικρός αριθμός σε σχέση με οποιαδήποτε άλλα αθλήματα, και έχουμε τον περισσότερο κόσμο και αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς τώρα λόγω της πανδημίας που αγωνιζόμαστε χωρίς κόσμο και χωρίς έσοδα».

Δείτε το βίντεο:

The post «Ονειρεύομαι τη συγκεκριμένη μέρα και ελπίζω ότι δεν θα αργήσει να έρθει για την ομάδα της Ομόνοιας» – Όλα όσα είπε (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top