Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις

Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις

Η μικρή αύξηση που είχαμε στα χθεσινά (20/01), κρούσματα προβλημάτισε έντονα τους ειδικούς, ενώ φαίνεται πως τα SMS και το 8998 θα είναι στη ζωή μας και τον Φεβρουαρίου, τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι όποιες χαλαρώσεις θα προκύψουν από την 1η Φεβρουαρίου θα αφορούν το λιανικό εμπόριο με τη χρήση του SMS, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τους αριθμούς που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, καθώς είναι κρίσιμη και θα δώσει την ολοκληρωμένη εικόνα, ενώ υπάρχει και πιθανότητα να αυξηθούν τα μηνύματα από 2 σε 3.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

The post Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE