Δεν σημειώθηκαν ζημιές σε Λάρνακα και Αμμόχωστο από τον σεισμό

Δεν σημειώθηκαν ζημιές σε Λάρνακα και Αμμόχωστο από τον σεισμό

Δεν σημειώθηκαν ζημιές από τον σεισμό που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κύπρο και έγινε αισθητός, μεταξύ άλλων, σε Λάρνακα και ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή καταστροφές σε περιουσίες σε Λάρνακα και Αμμόχωστο.

Εξάλλου σε ανάρτηση του στο Twitter ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αντρέας Κεττής έγραψε ότι «η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου δεν έλαβε οποιαδήποτε κλήση μέχρι αυτή τη στιγμή που να αφορά το σεισμό. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ανακοινωθεί.”

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE